Skocz do zawartości
rombi

Filtr RO+DI(K)

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię filtr RO+DI wraz z montażem. Jako że ze mnie żaden hydraulik zlecę montaż filtra (Warszawa-Ursynów)

tel. kontaktowy:0694882322 A może ma ktoś namiar na jakąś firmę oferującą takie usługi? Ktoś kto przyjedzie do mnie z gotowym zestawem i zamontuje mi to za odpowiednią opłatą oczywiście

Nano Rafka 84l,Tunze 9002,Koralia nano,Aquael2600,FZN3, 2x55w PC,EHEIM 100W trochę miękkich,błazny,mandaryn,babka,krewetki,ślimaki,kraby,10 kg LS,10kgLR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie chce zarobić ?

Nano Rafka 84l,Tunze 9002,Koralia nano,Aquael2600,FZN3, 2x55w PC,EHEIM 100W trochę miękkich,błazny,mandaryn,babka,krewetki,ślimaki,kraby,10 kg LS,10kgLR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

Kup filtry

to założę Ci je gratis :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym założeniem to nie będzie chyba tak łatwo bo mam pod umywalką jakieś nietypowe cienkie sztywne rurki ( takie niklowane) dla tego chciał bym żeby ktoś to najpierw zobaczył i kupił odpowiednie przejściowki czy coś. A tak na marginesie to nie ma nic za darmo,jak byś się podjął to bym się zrewanzował Darku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

tel do mnie

505 157 879 zadzwoń

będę po południu na Ursynowie to zobaczymy co się da zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można zamknąć. Filtr kupiony i zamontowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.