Marqo Zgłoś Napisano 26 Lutego 2011 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaduch Zgłoś Napisano 28 Lutego 2011 Mam na zbyciu zestaw z dwoma dyszami. Kiedyś odkupiłem go od @helmofon'a za stówkę, więc za tyle samo mogę oddać Tobie (oczywiście + koszty przesyłki ). Jeżeli jesteś zainteresowany - odezwij się na prv. 900l w obiegu: Nowy początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 28 Lutego 2011 Prawdę mówi. Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 1 Marca 2011 Właśnie dotarły do mnie zamówione Loc-line podwójne jak jeszcze potrzebujesz to Ci odsprzedam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaduch Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Rozumiem, że mój zestaw Ci nie odpowiada ? Cena nie ta? 900l w obiegu: Nowy początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 . Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaduch Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 @Marqo - odezwałem się na pw 900l w obiegu: Nowy początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach