Skocz do zawartości
luft

[S/Z] Aquael Reef Circulator 2600 KRK

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem dwa falowniki aquaela. Jeden śmiga mi w baniaku, z którego jest bardzo zadowolony. Pracuje bezszelestnie, magnes trzyma super. No i mam drugi taki sam falownik, którego nigdy nie wlozylem do baniaka. Naładowane mam skały w moim małym baniaku i chciałbym dołożyć drugi falownik ale krótszy/mniejszy - żeby nie zasłaniał skały którą mam tuż pod taflą wody.

Sprzedam nowy za 95 zł (40zł taniej niż w sklepie) lub zamienię na coś mniejszego. Możliwa wysyłka lub odbiór w Krakowie-Oświęcimiu.

Dane techniczne Aquael Reef Circulator 2600:

# Moc - 4W

# Wydajność - 2600 l/h

# Max. głębokość zanurzenia - 100 cm

# Wymiary całego zestawu wraz z magnesem - 15cm x 7cm x 5cm

# Waga brutto - 0,5 kg

# Zasilanie - 230 V

5484-rc.jpg

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

np: koralia 1 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam jakie wymiary ma ta koralia 1, ale bardziej mysle o koralia nano. (mozesz mi podac w cm dlugość k1?)

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rezerwacja kubek_77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.