Skocz do zawartości
luft

nieaktualne

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie babka cinctus do sprzedania. Babkę mam od lutego. Pięknie wybarwiona, żywotna, zdrowa, je każdy rodzaj pokarmu. Wykopała grotę w której siedzi. Wypływa na "szeroką wodę" w poszukiwaniu pokarmu. Spokojna, nie tłucze innych ryb, aczkolwiek broniąca swej groty i okolicy przed drugą babką Valenciennea puellaris (prawdziwy tytan pracy, kopiąca niesamowicie, jednym słowem spychacz, który nie może kopać tylko na działce cinctusa, stąd decyzja o sprzedaży). Długość cinctusa ok. 6-7 cm. Więcej zdjęć w moim wątku (link w stopce). Cena 65 zł. Odbiór osobisty w pierwszej kolejności. 5484-cinctus-clavu.jpg

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo chętnie wezmę! Na zlocie krakowskim na przykład, jeżeli się pojawisz. Mam tylko jeden problem ##%&*@!!#%^ wargatka, którego nie mogę złowic, i który ją na 100% zatłucze.

Miałbyś jakąś pułapkę na ryby do pożyczenia i chwilę czasu żebym mogła złapać paskudnika? Bez pułapki się nie da. Łowię to bydle już pół roku ....

pozdrawiam

Aśka

Start 4.06.2009

270l+100l sump,

OR 3500 AM,

turboflotor 1000 AM,

2 x Koralia 3 + Wavemaker,

dolewka AM,

Lajon 120,

LED-y 7*17 W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
#343416 smoki :

Bardzo chętnie wezmę! Na zlocie krakowskim na przykład, jeżeli się pojawisz. Mam tylko jeden problem ##%&*@!!#%^ wargatka, którego nie mogę złowic, i który ją na 100% zatłucze.

Miałbyś jakąś pułapkę na ryby do pożyczenia i chwilę czasu żebym mogła złapać paskudnika? Bez pułapki się nie da. Łowię to bydle już pół roku ....

a tu właśnie jestem po rozmowie z naszym kolega z Nowego Sącza. Rezerwacja dla Adjemis.

Co do pułapki to nie mam. Miał Oliwier ale ktos pozyczyl i nie oddal. Jak poczytam jak wylowic tego wargatka to sie wybiore do Ciebie na safari hehe. pozdro!

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak poczytam jak wylowic tego wargatka to sie wybiore do Ciebie na safari hehe. pozdro!

Ostrzegam, że to wredne bydle :)

pozdrawiam

Aśka

Start 4.06.2009

270l+100l sump,

OR 3500 AM,

turboflotor 1000 AM,

2 x Koralia 3 + Wavemaker,

dolewka AM,

Lajon 120,

LED-y 7*17 W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc Luft.

poszedł priv.

840l 240x70x50 3xLED 240W, PrizmDeLuxe 1400+ReefOctopus,STA1,DoserOne,UV+O3 Hailea-100,3xJVP,Salinity&Ph monitor 2771, LR ze 100 kilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozna zamknąć.

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.