Skocz do zawartości
yoko

proszę o opinie o sklepie Aquariu

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

jakie macie doświadczenia, warto coś tam kupić? jaki jest stan zwierząt?

jestem po przeczytaniu opini na ich stronie i sama nie wiem...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupowałem w Aquariusie gdy mieścił się jeszcze na Zaspie, nic mi nie zdechło jezeli chodzi o życie, ale kupowałem prosto z dostawy. Ceny wysokie. Czasem tam zaglądam i zwierzaki raczej w marnej kondycji. Obsługa byle jaka

3miasto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem raz okazję kupić u nich żywy towar , i więcej tego nie zrobię, dotałem idolka w takim stanie ,żę żaden szanujący się sprzedawca by go nie wysłał ,poprostu padlina - zdechł za 2 dni, był cały obsypany ,nie jadł i miał postrzępione płetwy.

Jednym słowem tragedia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam chyba jest taka praktyka, że leszczy się nabija w butelkę ( broń Boże nie mówię o piszących poprzednie posty ) ..nie wiem, z czego to wynika...

ja też tam kupiłem pare rzeczy, jak akurat czegoś w reefshopie nie było i jestem zadowolony..po prostu zadzwoniłem, pogadałem i było ok.

Ostatnio kupiłem mandaryna picturatusa i dostałem jeszcze trochę makroglonów jako bonus. Generalnie polecam.

Szykuje powrot do morszczyzny w wielkim stylu :)

TYLKO WIDZEW

''Su ludia,ktorich mam proste v pici:-)))''

Aurel Hatala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chyba wysylkowo tam nie kupowal. Zachodze tam dosyc czesto bo mam blisko. Ceny bardzo wysokie. Wiekszosc zwierzat wyglada marnie. Trzeba im sie dobrze przygladac. Ostatnio kupilem nemo frenatusa. W akwarium w sklepie bylo dosyc ciemno i ryba wygladala ok. W domu jak wpuscilem patrze a ona taka kiepska, postrzebione pletwy itp. W ciagu doby zdechla...Plus byl taki, ze moglem ja odkupic bez marzy. Generalnie mozna tam kupowac jale jak pawel_jaw pisze, warto najpier zadzwonic.

ocean pod nosem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w zupełności z pawel_jaw tam nowicjusz nabijają w butelkę, żeby nie powiedzieć że oszukują wiem bo i mnie to spotkało. Nie podoba mi się też jak traktują tam ryby, aż szlag mnie trafia... nigdy wiecej nic tam nie kupie nawet za 1 zł,

110x60x50,sump 70l,50 kgLR, LED 2x90W, Fiji Purple 39W, ATI Actinic Blue 39W, Deltec APF600, cyrkulacja 16000l/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze wcześnij dzwonię, nie jest tak ,że biorę odrazu ze strony bez pytania o kondycję.

Jeśli facet przez telefon mówi ,że wszystko jest w porządku, ja wysyłam samochód, bo sam prowadzę firmę i osobiście nie mogę pojechać i dostaję padlinę bez płetw, to lepszej rekomendacji nie trzeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u Przemka nie miałem żadnych problemów, jeśli nie był pewien co do kondycji powiedział poczekamy jeszcze tydzień, bo chciał mieć pewność, że oddaje zdrowy towar, a nie wypchnąć jak najszybciej zanim w sklepie zdechnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.