robi Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 Coś Ci powiem, takie dziurki ti ja tym http://astore.amazon.de/motorradzubehor.shop-21/detail/B000XUN0OU kręce.Zerknij na momen obrotowy tej malutkiej makity i porównaj z innymi. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas78 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 A ja o hitachi bo myslałem ze to wyzsza polka! A ty o makicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bestiakol Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 Dewalt lub makita używam do pracy na dachach i są super w każdą pogodę i latać też mogą w Dewalt są 3 baterie i spokojnie kręcą wkręty 30 natomist makity są małe delikatne i kręcą max 7 cm wkręty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiTus Zgłoś Napisano 20 Maja 2011 ja tam właśnie szarpnąłem się i kupiłem wkrętarko - wiertarkę makity... a do tego ma udar Cytuj Pozdrawiam, Piotrek 120x70x50 3-side view, T5, 2x6100 + 2x6550, BK 250, Profilux, DaStaCo, AF, AiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 Kmirko, jak się sprawdza wkrętara? Ja myślę o takiej, coś w stylu tej Twojej. Widziałem wcześniej rosyjski test, ale nie jestem przekonany do jego wiarygodności. Szczególnie, że z góry wiedzieli, jaka będzie kolejność modeli. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 Ja kupiłem Boscha w 2007 i w zestawie były 2 akumulatory, do dziś śmiga a używam tylko jednego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 poużywaj od czasu do czasu drugiego bo Ci padnie albo już padł Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiera Zgłoś Napisano 24 Maja 2011 Ja kupilem 2 lata temu jak zaczynalem dom budowac wkretarke firmy SPARKY w castoramie da akumulatory 18v 230zl kosztowala, chula do dzis cala budowe przezyla spadla ile razy i nic jej ne jest jestem naprawde zadowolony a jak trafisz na promocje to z latarka zestaw bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach