kubek_77 Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 i jak ma ktoś doświadczenia z tymi igliczniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ona Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) U mnie w Reefmaxie pływa wargacz six line wrasse . Na razie jest mały 4cm . Bardzo fajna i zwinna rybcia , uwielbia przeplywać przez wszelkie zakamarki . U mnie niczego nie atakuje , ale początkowo towarzystwo w akwa poustawiała. Edytowane 27 Maja 2011 przez ona pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Mój Reefmax http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=36509&d=0 Kolekcjonuje Zoa i Acanthastrea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gotterdammung Zgłoś Napisano 27 Maja 2011 U mnie w Reefmaxie pływa wargacz six line wrasse . Narazie jest mały 4cm . Bardzo fajna i zwinna rybcia , uwielbia przeplywać przez wszelkie zakamarki . U mnie niczego nie atakuje , ale początkowo towarzystwo w akwa poustawiała. Mam bardzo podobne spostrzeżenia na temat Hexataenii, u mnie nie "wchodzi w szkodę" zupełnie. Jedyną rybą do której miała jakieś animozje to Labroides Dimidiatus, do czasu aż chciała się u niego poczyścić. Od tego momentu, pływa i je No i wcina wirki Cytuj -UNDER CONSTRUCTION- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach