Skocz do zawartości
Piranha

[S] Akwarium 120l full OW, stelaż, sump, pompa, lampa

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety osoba, która zarezerwowała zbiornik zamilkła, oddałam więc zaliczkę a zestaw znów jest na sprzedaż.

Sprzedam krótko używany zestaw z akwarium 120l (była w nim jedynie słodka woda). W skład zestawu wchodzą:

1) Akwarium 120l 60x50x40h wykonane w całości ze szkła OptiWhite 10 mm. W akwarium jest wklejony centralnie komin i wywiercone są 2 otwory pod śrubunki VDL 25-32-1''. Akwarium posiada aluminiową koronę w szarym/srebrnym kolorze. Należy jedynie przykleić grzebień do komina gdyż nie zdążyłam :)

2) Aluminiowy stelaż, pomalowany i bardzo ładnie obudowany płytą w kolorze szarym/srebrnym. Całość została wykonana przez firmę Aquaboro.

3) Do wyboru albo 2-komorowy sump szklany albo 3-komorowy (z komorą na refugium) sump akrylowy.

4) Nowiutka, świeżo kupiona i na gwarancji lampa 6x24W (taka jak tutaj http://allegro.pl/be...1555835262.html). Lampa posiada 3 włączniki więc np. na początku dla korali miękkich można świecić tylko 4x24W :)

5) Nowa pompa New Jet 1700.

Cena zestawu 1300 zł. Według mnie jest to duża okazja gdyż sam stelaż z obudową i lampą kosztowały mnie 2000 zł, zatem zbiornik full OW ze szkła 10 mm, bardzo ładna korona, pompa i sump wychodzą za darmo, w akwarium była krótko tylko słodka woda, cała reszta to nówka. Odbiór osobisty we Wrocławiu. Dodam na marginesie, że akwarium postawione jest tymczasowo na bardzo grubym styropianie, stąd widać go ponad szafką, po włożeniu cieńszego styropianu bądź maty piankowej nie będą one zupełnie widoczne i schowają się za obudową stelaża (to taka uwaga dla estetów :D).

f1d7e8ca0c4a6bae.jpg

f293c35c2af4bfaa.jpg

88d095135c21baeagen.jpg

2678392be519a219gen.jpg

018ce4f72d18fc0agen.jpg

planowane 360l 120x60x50 cm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualne :waving

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa cena 1200 zł, taniej nie będzie, wolę już sobie to akwarium zostawić i kiedyś "odpalić" tam konikarium :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zachętę :) dorzucam NOWĄ hydraulikę (śrubunki VDL, zawory, łuki, kolanka, mufy, rury, sitka spływu AquaMedic, LOC-LINE) wartą kilkaset złotych.

f2dfc3126511836b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka.

czy aktualne y jest ten zestawik?

Witam,

Nieaktualne, zestaw zostawiłam sobie :D tak więc temat można zamknąć.

Pozdrawiam

Piranha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

Badrdzo dobra decyzja :clap:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.