Salti Zgłoś Napisano 2 Lutego 2017 Dnia 1.06.2011 o 20:59, jarek678 napisał: u mnie jest z rana 25 a na wieczor po wylaczeniu swietlowek 26.1 mysle ze jest ok Odświeżę. Właśnie czy jest to ok ? Bo ja też tak mam w nocy 24 a w dzień 25 . Czy taki skok 1 stopnia jest dobry czy raczej nie dopuszczalny ? Bo na chłopski rozum to w oceanie też raczej podnosi się temperatura wody za dnia a w nocy spada. Na pewno w wyższych partiach am właśnie gdzie korale żyją i cała reszta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu Zgłoś Napisano 3 Lutego 2017 W moim baniaku temp skacze od 24,8 do 25,8 lepiej nie udało mi się ustawić. Grzałka Aquaela nie jest idealna a po włączeniu oświetlenia mimo wiatraczków i tak woda się nagrzewa. Cytuj W regionie Kamigata mają rodzaj zawiązywanych pudełek na drugie śniadanie, których używają tylko jednego dnia oglądając kwiaty. Gdy skończą wyrzucają pudełka i depczą je. Koniec jest ważny dla każdej rzeczy... Zapraszam do mojego tematu : http://nano-reef.pl/...u-z-walbrzycha/Aktualności:26.08.2016 Zaciemnienie .... W baniaku Palythoa, Briareum, Discosoma, Caluastrea, Ślimaki i dzika Xenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach