rogalov Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Pytanie do wszystkich mieszkajacych w UK.Zna ktos moze jakis sklep internetowy gdzie mozna kupic hydraulike do solniczki? Szukam od kilku dni i nie moge sie doszukac Z gory dzieki. Cytuj Akwa 60x60x60 + 40L sump,oswietlenie LED 120W plus 4x24W T5,cyrkulacja Tunze 2x6055,Red Devil Cone Protein Skimmer RDC-850,obieg Rio plus 2100L,40kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 coralculture.co.uk ja kupowałem w tym sklepie szybko tanio i solidnie pozdrawiam. Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 Lub tansza opcja B&Q to ze nie mozna uzywac soli kuchennej do solenia wody, nie oznacza, ze hydraulika tez musi byc specjalna i droga Pozdrawiam Lukasz Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 chodi zgadzam się zupełnie zapomniałem sam dokupowałem nie które elementy jest tylko problem z zaworami i przelotami, a to są najdroższe elementy hydrauliki pomijając pompy.Dalej idąc polecał bym koledze zakup w jednym sklepie i w jednym systemie (w miarę możliwości oczywiście) chodzi mi konkretnie o to że średnice rur w różnych systemach są nie co inne i przy klejeniu trzeba trochę się babrać. Jeden system wszystko ładnie pasuje i buczy. Cenowo przy hydraulice nie jest jakaś kosmiczna różnica i bardziej przy wyborze zwracał bym uwagę na wygodę i funkcjonalność niż na cenę. Pozdrawiam Robert. Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rogalov Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 B&Q odpada, bo niestety nie maja takich jak ja potrzebuje.Musze zrobic kilka przerobek w dzialajacym juz systemie, wiec odpada kupowanie wszystkiego.W sklepach z hydraulika tez mi powiedzieli, ze takich nie maja bo to sa typowe rury do akwarystyki. Ja tylko potzrebuje okolo 1m rury i kilka kolanek. Strugas dzieki za namiary na stronke. Cytuj Akwa 60x60x60 + 40L sump,oswietlenie LED 120W plus 4x24W T5,cyrkulacja Tunze 2x6055,Red Devil Cone Protein Skimmer RDC-850,obieg Rio plus 2100L,40kg LR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach