glaenken Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Witam Jaki stosujecie wklad do reaktora wapniowego badz jaka mieszanke? Posiadam Calcium-reaktor KR1000 Aqua Medic (wersja zamknięta) - pojemnosc ok.10, - wypelnienie drobnoziarnistym Hydrocarbonatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 10% Korallen Brucht, 80% CaribSea ARM reactor i 10% wkładu Mg Grotech'a. Kiedyś miałem tylko Korallen Brucht i Mg Grotecha - wydaje mi się, że teraz akwarium wygląda lepiej. ARM ma podobno (wg producenta) dużą ilość pierwiastków śladowych. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glaenken Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Wielkie dzieki! A duza masz obsade z twardych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Wielkie dzieki! A duza masz obsade z twardych? Hmm nie mam lasu korali ale tak m/w około 10 szt (głównie LPS) wielkości XL oraz kilkadziesiąt małych od szczepek do średnich rozmiarów. Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach