Jader Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 W jakimś starym numerze czasopisma Akwarium (chyba) był opisany sposób prowadzenia nano akwarium morskiego. Była tam opisana metoda polegająca na podłączeniu pompy do sieci otworów wywierconych bezpośrednio w skale. Ktoś wie gdzie można znaleźć jakiś opis tego? Niestety samo czasopismo mi zaginęło a nie wiem nawet czy to była jakaś sprytna metoda czy zwykły pic Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 Taki loc-line Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 W jakimś starym numerze czasopisma Akwarium (chyba) był opisany sposób prowadzenia nano akwarium morskiego. Była tam opisana metoda polegająca na podłączeniu pompy do sieci otworów wywierconych bezpośrednio w skale. Ktoś wie gdzie można znaleźć jakiś opis tego? Niestety samo czasopismo mi zaginęło a nie wiem nawet czy to była jakaś sprytna metoda czy zwykły pic o ile się nie mylę to chodzi o nr 10/2008 i 11-12/2008 tu masz część pierwszą i przejdź do stron 20-21, a tu część druga - już o wierceniu i strony od strony 90-91 . strony można powiększać to on-line poczytasz. ps. chwilkę tekst i foty się ładują, więc najlepiej przerzucać jako małe a potem powiększać Cytuj 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... SPRZEDAM: -akwarium 100x70x55, sump, stelaż, hydraulikę; -lampa DIY 2x150W HQI + żarniki Reeflux; -lampa DIY 8x T5 39W -OR 3500 LINK DO TARGOWISKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 4 Lipca 2011 Brzęczyk Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 6 Lipca 2011 O to jest to. Jakby nie patrzeć, to technika wydaje się dość interesująca dzięki prostocie. Ciekaw jestem, czy ktoś próbował to faktycznie robić (i na dłuższą metę). Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach