Skocz do zawartości
Lockstar

[K] nietypowe zoanthusy

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem zainteresowana kupnem zoasow w jakis ciekawych odmianach z wysylka do Rzeszowa (widze ze niektorzy sprzedaja tu mega cukiereczki tyle ze z odbiorem osobistym :( ). Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... - czy ma ktos w Polsce Caribbean blue?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to cudo wygląda?

Ok już znalazłem. Ładny, przyznaję. Dużo masz odmian zoa u siebie? Ja chyba dwanaście. Za jakiś czas jakbyś chciała możemy powymieniać.

160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się pod temat . Jeśli ktoś ma to też bardzo chętnie zakupię szczepki :thumbsup:

Śpiesz się powoli...

56_1245071123.gif

beztytuubvb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salamander74 - ja z moimi 25 litrami to jestem cienki bolek, na razie mam zolte parazoanthusy (na reeflexie widzialam tez czerwone ale nigdy u kogos z Polski -

http://pl.reeflex.net/tiere/1268_Acrozoanthus_sp.%2001.htm

zielone palythoa i szesc rodzajow zoasow. Pewnie kupie tez po wyplacie pare lebkow od Bazyliusza tych jego dragon eyeow bo sa super i chcialabym cos z kolorami zmaieszac bo mam jedne fioletowe na dlugich nozkach, dwa rodzaje czerwonych i trzy rozaje zielonych wiec niebieskie caribbean blue bylyby super :)ale trzeba korzystac z tego co inni maja u nas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od bazyliusza mam zoaski i szczerze polecam. Na prawdę piękne. Daj znać jak znajdziesz gdzieś coś ciekawego.Odwdzięczę sie tym samym. Ja to już u naszych południowych i zachodnich sąsiadów zaczynam szukać.

160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mi cos podrosnie to pokaze foty i moze bede szczepki robic, zobaczymy wtedy kto czego nie ma i sie zrobi zbiorowa wysylke w jednym pudelku po kilka rodzajow mordek, jak ogladalam w dziale korale temat zoanthusy to nabralam nadziei ze u nas w kraju moze bedzie mozna od innych piekne stworki kupic jezeli beda chcieli sprzedac oczywiscie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.