Qlfon Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 Powitać, podczytuję sobei od jakiegoś czasu ultimatereef.net szukając inspiracji. No i dziś natknąłem się na wątek gościa, który chciał solniczkę w biurze. Kupił zbiornik, założył go na dole w recepcji (w sensie zalał solanka i jakoś tam ustawił skałę) ale potem doszedł do wniosku, ze jednak tak naprawdę chce go mieć na górze. po drodze oczywiście były schody...w tym przypadku kręcone po których wniesienie baniaka nie wchodziło w grę... Zobaczcie co wykombinował.... Mój stelaż nie chciał wejść nawet tak:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 eh,szkoda, że nie ma całego wnoszenia szkiełka Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 mam nadzieje ze nie spadlo... Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 Koleś w wątku opisuje jak to było, nie miał kto kręcićTu jest wątek, zbiornik nic specjalnego ale pośmiać się można. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 I tak szczęściarz - 99% okien w UK i ROI ma tylko uchylane lufciki u góry, rzadko kiedy są otwierane w całości jak to mamy w standardzie w PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Leon Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 że też im się udało.. spodziewałem się zupełnie innego zakończenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 No pewnie Anglik mógł upuścić to akwarium punkt o 11:00 bo przerwa na lunch i nikt by go nie ruszył bo to by było złamanie prawa pracy. No i po drugie co na to Health & Safety Officer? To na bank nie było zgodne z przepisami o bezpieczeństwie w miejscu pracy. Od zadań niebezpiecznych i groźnych dla zdrowia są Polacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 Widać Anglik też potrafi Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach