Marqo Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Stało się . Rafał kończy z akwarystyką . Akwa na sprzedaż http://allegro.pl/kompletne-akwarium-800-l-i1707494051.html .Szkoda chłopaka . Widać , że miał pasję .... Służył pomocą ...Wspierał nas ... Rafał ! Dużo zdrowia (wszyscy wiemy) Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Z tą pasja to nie przesadzasz, widać po hydraulice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Pisałem już o tym tutaj. Rozmawiałem z nim w tym tygodniu i jest światełko w w tunelu - może uda mu się stanąć na nogi. W tym kraju robienie biznesu jednak to jest ruletka. 2-3 dużych odbiorców Ci zalega z płatnościami na większą sumę, skarbówka ma to w d**** i płyniesz. Nie chcę tu robić totalnego off-topu nieakwarystycznego ale czy naprawdę nie można byłoby płacić VAT po otrzymaniu płatności za wystawioną fakturę? Wiecie może jak to jest w innych bardziej cywilizowanych krajach? Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Pisałem już o tym tutaj. Rozmawiałem z nim w tym tygodniu i jest światełko w w tunelu - może uda mu się stanąć na nogi. W tym kraju robienie biznesu jednak to jest ruletka. 2-3 dużych odbiorców Ci zalega z płatnościami na większą sumę, skarbówka ma to w d**** i płyniesz. Nie chcę tu robić totalnego off-topu nieakwarystycznego ale czy naprawdę nie można byłoby płacić VAT po otrzymaniu płatności za wystawioną fakturę? Wiecie może jak to jest w innych bardziej cywilizowanych krajach? takie własnie sa propozycje i wstępne ustalenia po spotkaniu rządu z BCC. co z tego wyjdzie i kiedy wejdzie to w zycie... zobaczymy. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Leon Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 (...) Wiecie może jak to jest w innych bardziej cywilizowanych krajach? Tak samo - cokolwiek cywilizowany kraj znaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patersan Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Tu albo na drugim forum, bylo info ze odda w dobre rece.... Nie chcę tu robić totalnego off-topu nieakwarystycznego ale czy naprawdę nie można byłoby płacić VAT po otrzymaniu płatności za wystawioną fakturę? Wiecie może jak to jest w innych bardziej cywilizowanych krajach? jak nie, jak mozna....trzeba wybrac metode kasowa...a to ze jej nie lubia klienci , to juz inna sprawa. Cytuj Perc 90 - 270L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach