zyga1 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2011 Witam Mam ogromną prośbę do kolegów o pomoc w kwestii prawidłowego programowania w profiluxie pomp dozujących GHL Mimo całego dnia na to przeznaczonego pompy nie działają.Napiszę w jaki sposób programowałem Posiadam komputer Profilux II Plus EX w wgranym oprogramowaniem w wersji 5,06. 1)Do komutera podłączyłem do portu S1-S4 jedynie pompy dozujące profilux ( 4 pompy) 2)W meni socket functions zaznaczyłem opcję Digital Power bar coonetced on S1-S4 3) w programie digital powerbar or dosing pump unit przyporządkowałem numery pomp dozujących od 1 do 4 4) następnie W meni socket functions przyporządkowałem poszczególnym gniazdom S1 do S4 4 zegary od 1 do 4 w których zaprogramowałem czas i dawki dozowania. i to wszystko nie działa nie działa. Proszę koledzy pomózcie bo już na to nie mam siły Zygmunt Cytuj 560 l, 160x60x60, sump w piwnicy 250 l, 100 kg LR,cyrkulacja 2x Tunze 6105 1 x circulator 10000. odpieniacz BK 180, sterowanie profilux, oświetlenie 8x T5 ściemnialne, Baling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach