delek Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam co byscie mi zaproponowali z takich ciekawych i kolorowych rybek?? Mam juz 1 mandaryna 1 krewetke czyszczącą 1 slimak turbo i 1 krab i taka niebieska rybka z charaktrerystyczna czarna kropka z tyły * wyleciala mi nazwa z glowy a nie moge znalesc planuje kupic napewno 2 blazenki Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez nika pkt. 8 Regulaminu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 i na tym bym poprzestał z ryb, natomiast ślimaków, krewetek, wężowideł i itp. możesz dołożyć. Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delek Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 ok dzieki wielkie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiTus Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2011 błazenki to trochę "nudne" są, tj.mocno w miejscu pływają... kup coś co "lata" po całym zbiorniku, no chyba, że lubisz stateczność to polecam pterapogony... Cytuj Pozdrawiam, Piotrek 120x70x50 3-side view, T5, 2x6100 + 2x6550, BK 250, Profilux, DaStaCo, AF, AiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach