Skocz do zawartości
urban15

Kupię akwarium 64 - 80 litrów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chętnie kupię akwarium od 64 do 80 litrów najlepiej o dnie w kształcie kwadratu lecz może być jeden bok dłuższy o 10cm. Może być z panelem lub kominem i sumpem, interesuje mnie także używany sprzęt koralia nano i jakiś odpieniacz do takiego litrażu. z wyjątkiem podlaskiego wysyłka. Pozdrawiam

Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pw

Pozdrawiam

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo ciekawych ofert nadal aktualne. Teraz wiem że objętość i wymiary założyłem dobre bo nie ma nikogo kto by mi zbiornik odsprzedał czyli nie chce nikt zmieniać. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

sam posiadam zbiornik 77L klejone przezroczystym silikonem o wymiarach 45x45x38h(ze wzgledu na oswietlenie)

komin w rogu zbiornika o wymiarach 8-10-8cm co daje nam po 14cm z każdej strony konta prostego (mam nadzieje ze opisałem zrozumiale) dodatkowo w kominie sa wywiercone dwa otwory o sr.22mm i jeden 28mm sa zaklejone pozostałosci po odwiercenia otworów oczywiscie silikonem komin posiada grzebien z plexy (sam byłem zaskoczony jak robi robote) w kominie schowałem grzałke odpieniacz i pompe hydro pico 1000 która wypompowywuje wode do zbiornika (w połowie wysokosci komina mam otwór powrotny) w ten sposób mam dwa zródła co tworzą prąd, fale.

Jesli jestes zainteresowany takim zbiornikiem to moge go odsprzedac (sam bym wymienił na ciut wiekszy) dodatkowo mam jeszcze 4kg zywego piachu i odpieniacz boyu-310W

A od reki mam zbiornik 52L z szafką i pokrywa w kolorze olchy-jabłoni zbiornik o wymiarach 41x36x35h klejone przezroczystym silikonem z takimi samymi otworami w dnie. Zachecam do kupna pozdrawiam Grzegorz

85x60x55h LR20kg LS9,07kg LED DIY około100W Wave Motion 8000 BLAU odpienek TURBOFLOTOR BLUE 1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do zamknięcia akwarium znalezione, dziękuję pozostałym za negocjacje. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.