Piotr K. Zgłoś Napisano 13 Września 2011 Hej wszystkim Miło mi poinformować, że postanowiłem nadać nieco bardziej oficjalny rys mojej filmowej działalności, i uruchomiłem internetową telewizję akwarystyczną DefiniteAquascapeTV. Strona internetowa to www.definiteaquascape.tv (jeszcze w budowie, ale już wygląda jak trzeba), a "nadajnik" to mój nowy kanał na YouTube DefiniteAquascapeTV (poprzedni nazywa się "akwabiotop", nic nowego już na niego nie będę wrzucał). W najbliższym czasie zaprezentuję pierwszy oficjalny film telewizji DefiniteAquascapeTV, czyli reportaż z targów ZooBotanika we Wrocławiu. A na razie link do nieco zmienionej 3 części reportażu z targów PetFair w Łodzi: Po raz pierwszy opublikowałem ten film w sierpniu, jeszcze na "akwabiotopie", gdy większość osób była na wakacjach, więc może nie wszyscy go widzieli Miłego oglądania! Piotr Kierzkowski -------------------- telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 13 Września 2011 bardzo podobał mi się Twój film pełem profesjonalizm wielki szacunek dla Ciebie i plusik już czekam na jakiś super reportaż o morszczyźnie Jest i film o Natansach morskich babkach 90 godzin filowania rafy w naturze , ja pitole nieźle zbzikowany na tym punkcie jesteś Ale szacunek dla Ciebie .polecam wszystkim filmik Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 13 Września 2011 A ja bym chciał widzieć jakiegoś polskiego Mr Saltwatertank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. Zgłoś Napisano 16 Września 2011 bardzo podobał mi się Twój film pełem profesjonalizm wielki szacunek dla Ciebie i plusik już czekam na jakiś super reportaż o morszczyźnie Jest i film o Natansach morskich babkach 90 godzin filowania rafy w naturze , ja pitole nieźle zbzikowany na tym punkcie jesteś Hehe, no fakt - jestem Kręci mnie podglądactwo ryb w naturze, a nikt tego prawie nie robi. Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. Zgłoś Napisano 16 Września 2011 A ja bym chciał widzieć jakiegoś polskiego Mr Saltwatertank A jest tu jakiś morszczak z Wrocławia, który chciałby się wcielić w polskiego Pana Słonowodnego? Możemy coś pokombinować w tym temacie Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach