fifek33 Zgłoś Napisano 28 Września 2011 Drodzy forumowicze co sądzicie o takim diy odpieniaczu. Jestem laikiem w takich sprawach, tutaj moje pytanie czy ma to szanse działać pompa tunze9410.040 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek Zgłoś Napisano 28 Września 2011 wydaje mi się że pompa trochę nie w tym miejscu , popatrz sobie w dziale diy jest sporo konstrukcji opartych o hydrofoamery. Cytuj www.kdp.rzeszow.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 czy macie jeszcze jakieś uwagi? wszystkie mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juko Zgłoś Napisano 29 Września 2011 moim zdaniem regulacja wykonana na kolanku to większa precyzja ustawień na mokrą lub suchą pianę z drugiej strony w tunze jej nie ma a działa więc zdecyduj sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fifek33 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 jeszcze jakieś uwagi ?? czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach