Skocz do zawartości
piona

kupie korale

Rekomendowane odpowiedzi

ja PRZYJMĘ wszelkie szczepki, pyanie czy to możliwe?: azotany 5mg/l w piątek łożyłem skałę, azotyny niewykrywalne a grzybki, polipki i jakiś fajny koral pompują MAX, czyżbym miał dojrzałego baniaka? czyżby bakteire przetrwały? tak czy siak co to jest: półprzezroczyste cienkie kilkucentymetrowe macki wystające z rurki, poruszające się i eagujące na światlo? poza tym mam MAŁŻA, znaczy się jakby owalną skorupę, co się otwiera i zamyka co kilka godzin, jest jakby przyczepione do skały glonami wapiennymi, środek biały, dzisiaj odkryłem też opalizującego na zilono stwora wyglądającego dokładie tak samo jak ostryga, kilka sabelli, małych ukwaiłów i wiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele innych:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Adi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja piernicze Adrian jak ty czytasz tą grupę 1 rok i piszesz że po 3 dniach masz dojrzałe akwa to chyba z IQ u Ciebie raczej kiepsko :/

nie wiem z tysiąc razy czytałem tutaj że akwa dojrzewa 1-2 miesiące a ty wywalasz że dojrzało po 3 dniach

odpowiem ci mimo to: tak akwa jest dojrzałe, możesz włożyć do niego twardziele (nawet te najbardziej wymagające) a następnego dnia wsadzaj tam ośmiornicę

-- akwa 160L, Biostar Flotor, RO+DI, 6x24W T5, cyrkulacja 2000l/h, sól KENT Marine, LR 25kg Ophiolepis superba, 3x?limak, 9xpustelnik, Z.velifierum, 2xA.occelaris, E.bicolor, A.typicus, Xenia, Rhodactis indosinensis, Lobophyton, Clavularia,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.