qba25 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 witam , pytanie do krakowiakow jak najlepiej jest sie dostac z dworca pkp do wieliczki a konkretnie do hotelu Turówka na ul.Żeromskiego 1 , jade 5.pazdziernika na szkolenie i musze tam byc najpozniej na 9- 9,15, niestety moja firma nie uwzglednia kosztow paliwa wiec zostaja ''masowe'' srodki transportu , ew moze ktos ma czas i za oplata moze mnie tam podrzucic rano ???pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 29 Września 2011 busy jezdza do wieliczki. tyle wiem Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 29 Września 2011 spoko pytam dlatego ze nie bede mial czasu na bladzenie i szukanie jakiegos transportu, czy zbedne przesiadki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_s Zgłoś Napisano 30 Września 2011 Przy dworcu PKP w Krakowie jest przystanek busów: Wieliczka, Bochnia, Oświęcim. Odjazdy co chyba co 30 minut. Cytuj Akwarium 216L, sump 90L. Maszynownię obsługuje odpieniacz Twistman OB150INT. A za słońce robi lampa Giesemann 1x250W HQI 4x24W T5. W charakterze nadzoru średniego jest sześć kotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 30 Września 2011 Mozesz dojechac pociagiem do samego centrum wieliczki z dworca glownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 30 Września 2011 super dzieki za info , damy rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach