Mariusz L Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Ale ja już dawno odpuściłem i napisałem to na poprzedniej stronie, a mimo to zaczęło się bicie piany i osobiste wycieczki niem dlaczego. Kapuhy- widzę, że jako jeden z nielicznych czytasz ze zrozumieniem Dziękuję jeszcze raz za dyskusję, Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Mądrej głowie dość po słowie Raz powiedziane i jest OK - ale niestety, trzeba przyznać, że wśród naszych rodaków jest cała rzesza, której niektórych zasad do łba nie wbije się nawet długą Lolą... http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtos Zgłoś Napisano 6 Października 2011 No i dobrze, dobrze, że jest forum. Każdemu z nas różne dzikie pomysły lub fantazje przychodzą do głowy lecz ich nigdy nie realizujemy. Pewnie gdyby nawet kolega nie zdradził się z pomysłem na forum to i tak by niczego nie rwał. Zapytał, uzyskał opinie tych, co nie widzą tematu oczami dziecka i już. Dajcie mu spokój. Swoją drogą ma chłop talent, żeby tak seba podkurzyć... 1200 l Opti-White (263x85x64); 215 kg LR; Pieniek Deltec SC 2060; 2x Tunze 6001 na Multikontroller; 2x Black Python 120W; 1x HQI 250W Reeflux 12000k; 4xT5 Fiji Purple i AM ReefBlue; 2x Lajon. Sól Preis Zalane od 15.12.2009r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Jak dla mnie to powinni od razu takiemu obcinać ręce polaczkowi. Wie, że nie wolno, wie że to złodziejstwo, ale co tam - jak się uda to ukradnie. To właśnie przez takich polaczków jak się idzie w Polsce do pubu to nie można zostawić telefonu na stole idąc do kibla, a laski muszą chodzić z torebkami. Sorry, ale jak ktoś ma takie podejście do prawa i przepisów to nie tylko korale ukradnie. I jakie tu wycieczki osobiste - łamiesz prawo? Kradniesz? To jesteś złodziej, nie ma znaczenia co ukradłeś, czy kołpaki czy cały samochód. Zresztą ładnie to powiedzieli w Holandii - polaczki kradną wszystko co nie jest przykręcone do ściany, idąc do puby wychodzą z kuflami, z kibla wezmą papier. To właśnie takie chłopaczki pracują nam na taką opinię. I jeszcze wejdzie na forum i się pochwali Nie czuj się osobiście dotknięty Mariusz L bo piszę ogólnie o tego typu ludziach. Dziękuję, miłego wieczora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Zamykam temat, wyczerpał się. Pozdrawiam seb Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach