S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Witam, spotkał się ktoś może z hartowanym szkłem Optiwhite? Słyszałem dwie sprzeczne opinie w związku z czym moje pytanie. Jeżeli ktoś z Warszawy mógłby mi ewentualnie podać jakiś namiar gdzie ewentualnie mógłbym coś takiego zakupić. Jak myślicie do lampy, którą zrobiłem sam jakiej grubości dać tę szybę ? Wymiary szyby 100x 80 cm. Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr-ek Zgłoś Napisano 6 Października 2011 Cześć W ursusie masz porządną firmę zajmującą się obróbką termiczną szkła. Firma Kristal ulica bodaj Bodycha Poszukaj w necie na pewno znajdziesz. Pozdrawiam Cytuj 666 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Dzięki wielkie:) Już zamówione:) Cytuj Pozdrawiam Dominik Grabowski Było 410 l SPS PROJECT 21.09.2007 - 20.06.2009 Później sie działo Cisza..........,ale............. ............jeszcze powrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach