Piotr K. Zgłoś Napisano 10 Października 2011 A teraz dla odmiany pierwsza część reportażu z wystawy GSA "Mały Wielki Świat Akwarium", która odbyła się w Zabrzu w dniach 17.09-25.09.2011. Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 10 Października 2011 Byłem, widziałem, szkoda tylko że z Morskich było tylko jedno od Pawła. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 A teraz część druga reportażu z wystawy, tradycyjnie oprowadza nas Sebastian z GSA Dodałem angielskie podpisy, żeby i zagranica mogła skumać co gadamy Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 yyyyyyyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 yyyyyyyyy Tego nie przetłumaczyłem... Zagranica chyba zrozumie... Cytuj Piotr K. telewizja akwarystyczna DefiniteAquascapeTV www.definiteaquascape.tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach