Skocz do zawartości
Mycha

[K/P] Kupię/Przyjmę żywą skałę

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmę lub kupię żywą skałę, ok. 15-20k na start. Zależy mi na dobrej skale od kogoś kto z czystym sercem ją poleci :).

Pozdrawiam serdecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z czystym sercem napisz do Seba a on coś ładnego Ci wybierze :) Takich rzeczy za darmo raczej sie nie daje w takiej ilości :harhar:

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z czystym sercem napisz do Seba a on coś ładnego Ci wybierze :) Takich rzeczy za darmo raczej sie nie daje w takiej ilości :harhar:

Hihihi domyślam się :) Dlatego pierwsze było K ;) od czasu do czasu zdarzało mi się widzieć, że ktoś oddaje, dlatego na wszelki wypadek dopisałam P ;) Dzięki za podpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieaktualne. Do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieaktualne. Do zamknięcia.

ok

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.