Skocz do zawartości
luft

[S] Euphylia paraancora 40zł Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj pociąłem swoją dużąEuphyllie Paraancora - skróciłem ją o 1 ramię na której sa 3 podwójne główki. Jedna idzie do Spirou, druga obiecana dla Pomidor w zamian za zoa, a trzecia jest wolna także

podwójna główka bez podstawki za 40 zł, odbiór osobisty w Krakowie. Jesli ma ktos inna euphyllie na zamiane niz mam w baniaku to tez moze byc.

gallery_11089_1425_18794.jpg

gallery_11089_1444_29470.jpg

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że tylko odbiór osobisty. Jak by była możliwość poprzez PKP chętnie bym jedną wziął.

Akwarium 216L, sump 90L. Maszynownię obsługuje odpieniacz Twistman OB150INT. A za słońce robi lampa Giesemann 1x250W HQI 4x24W T5.

W charakterze nadzoru średniego jest sześć kotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na mysl o bujaniu sie po pkp aż mi sie zimno robi :p

p.s.

zalezy mi na czasie bo jak widac mam ciasno w baniaczku, wiec prosze nie zawracać mi gitary nawet z rezerwacja na tydzien!

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak offtopowo odnośnie PKP

Odbieraliśmy z Sianki pakiet z zacnego miasta Grajewo. Paczka nadana z Ełku, pociąg o nazwie tur de pologne ?! Podobno najdłuższa linia w Polsce - Gdynia - Katowice przez Ełk itp.

Przybyliśmy na dworzec w Katowicach 23:55 - planowany przyjazd 00:06, Sianki wcina opowieść o odbieranej babci z Ełku i pociąg kiedyś przyjechał dwie godziny spóźniony ?! Na dworze -2C - dwie godziny nie napawa optymizmem wallbash.gif.

00:03 - telefon - dzwoni konduktor z pociągu że wjeżdżają zaraz na dworzec, jest paczka dla nas i że są w przedostatnim wagonie

00:06 - pociąg wjeżdża na dworzec

Do dziś jestem w szoku z obsługi. Nie wiem czy to PKP tak się poprawia czy po prostu Andrzej ma takie wtyki ?!

"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz

Nowe 730L

Stare 470L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rezerwacja Biesiu

p.s.

Kiflu - ostatnio pociag z Rzeszowa, w ktorym tubki dla mnie jechały spoznil sie 1,5 h :wallbash:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zacny baniak luft :thumbup:

a dziekuje

temat moge juz zamykać. Do zobaczenia za pół roku z paraancora. do tego czasu nie bede chciał tego cuda dotykać :waving

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.