Skocz do zawartości
porlock

[S] W-wa Aquael Lampa HQI 2x150W + 2xT5 54W+ Led + Sterownik + GWARANCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, lampa w 100% sprawna, stan idealny jeszcze na gwarancji producenta, do lampy dorzucam dwa żarniki 150W praktycznie nowe. Lempę kupiłem bo chciałem założyć akwarium holenderskiego ale zmieniła mi sie koncepcja wyszedł zbiornik z paletami. Moim dyskom nie służy tak silne światło jakie daje HQI, boją sie i chowają po krzakach, dlatego będę ją zamieniał na lampę z samymi T5. Żarniki HQI maja przebieg może w sumie z 100 godzin, gdyż tak jak mowie nie służą moim podopiecznym i były używane tylko na początku, obecnie cały czas wyłączone.

Lampa ma elektroniczny sterownik, pozwalający zaprogramowanie niezależnie włączenia i wyłączenia każdego ze źródeł światła (HQI,T5,LED)

Lampa posiada system aktywnego (wentylatory) chłodzenia lamp HQI

CENA to tylko 1750 PLN.

Nowa kosztuje około 2200 + 200 PLN za dwa żarniki, tak więc prawie 700 zł zostaje w kieszeni.

Jeszcze blisko rok gwarancji producenta

GORĄCO POLECAM !! naprawdę warto, gdybym miał holendra, lub odpowiedniej wielkosci morszczaka w życiu bym jej nie sprzedał.

tel.: 516016575

post-13128-0-34905200-1321636400_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PW :whistle:

Akwa 315L+sump 135L,blau scuma 150 na pompie jebao 6500,oświetlenie hybryda 4x39WT5+ledchip 210W,2x koralia II 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PW :whistle:

Dalej aktualne, na te chwile nie interesuje mnie sprzedaz samych zarników.

cena jest do lekkiej negocjacji moj nr gg 1264350

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.