bibik Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 jaki polecacie? koniecznie w granulkach bo będzie w filtrze przepływowym. ja używałem ostatnio aquamedicowski ale podniósł mi fosforany aż do 0,38 masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 filtus-chyba 12zł 500ml Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 ale chyba? sprawdzałeś ze nie uwalnia fosforanów? coś zbyt renomowana firma to to nie jest ale może? kto wie aquamedicowska odradzam hanka szalaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 ale chyba? sprawdzałeś ze nie uwalnia fosforanów? coś zbyt renomowana firma to to nie jest ale może? kto wie aquamedicowska odradzam hanka szalaje stosuje 3 lata jak to mówią najciemniej pod latarnią Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guliwer777 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 Fosforany uwalnia jak masz wydajną filtrację to nie ma problemu. Cytuj 600L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 no tak zawsze na wódce i na fosfoan remover miałem 0,18 a po tym cholernym węglu 0,36 wiec to nie przypadek natomiast węgiel muszę mieć przez jakiś czas -pięknie mi sie woda wyklarowała zresztą ja od 3 lat nie robiłem podmiany wody w akwarium wiec węgiel musze miec pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawulon Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 Rowa jest w granulkach Cytuj New project 75×60×60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bibik Zgłoś Napisano 26 Listopada 2011 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ATARI Zgłoś Napisano 27 Listopada 2011 Grupa: Klubowicz Postów: 759 Rejestracja: 23-July 04 Skąd:łódzkie Napisano wczoraj, 13:49 no tak zawsze na wódce i na fosfoan remover miałem 0,18 a po tym cholernym węglu 0,36 wiec to nie przypadek natomiast węgiel muszę mieć przez jakiś czas -pięknie mi sie woda wyklarowała zresztą ja od 3 lat nie robiłem podmiany wody w akwarium wiec węgiel musze miec pozdrawiam 3 l a t a BEZ PODMIAN NIEZŁY WYCZYN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach