Skocz do zawartości
froolk

[allegro] Sprzedam sprzęt część II ;)

Rekomendowane odpowiedzi

NO CZESC

Czy to znaczy ze to koniec z akwarystyka morska ze wszystko sprzedajesz ?

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem zainteresowany mixerem tylko powiec mi czy tą połąmaną część możesz dokupic i doliczyc do ceny mixera?

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, raffy to licytuj :)

bo ja tez sie do niego przymierzam :)

akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
R@F@L :

NO CZESC

Czy to znaczy ze to koniec z akwarystyka morska ze wszystko sprzedajesz ?

Witam!

Nie, poprostu zlikwidowałem jeden z dwóch zbiorników, bo poprostu nie wyrabiałem :)

Trochę sprzętu jeszcze bedzie tylko sukcesywnie bo mi czasu brakuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raffy :

jestem zainteresowany mixerem tylko powiec mi czy tą połąmaną część możesz dokupic i doliczyc do ceny mixera?

Gdybym go sprzedawał pracującego to napewno nie za tą cenę. Sam silniczek Eheim 1005 to 125zł, śrubunki użyte w mixerze to ok 150zł i wreszcie rura 90mm - około 70-80 zł nielicząc robocizny, zaworków, kleju itp. Jak widzisz nie sprzedaję tego z chęci zysku tylko po co ma stać, skoro ktoś może korzystać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ufuf a juz myslalem ze konczysz z tym:):)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie w żadnym sklepie nie moge znaleść części zamiennych do tego modelu może ktoś by podesłał link do sklepu gdzie moge tą część kupic ??

jeśłi nie znajde części zamiennej nie bede licytowac ;/

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukaj na www.colisa.pl, tam mają części zamienne do eheimów, tylko na takie nietypowe się czeka :), ja czekałem 2 miesiące aż sprowadzą.

mam holendra, ale jestem tu aby ..... co? zmienić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę coś poradzić - ja spróbowałbym się dowiedzieć kto jest dystrybutorem EHEIM w Polsce. Pewnie Przemek by wiedział. A potem zapytał dystrybutora gdzie można kupić ośkę. Naprawdę mi się nie chce i jak już pisałem nie mam czasu, bo bym tą ośkę zalatwił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@froolk - ja go chetnie po tej cenie kupie, nawet od razu :D

a oske to sobie pozniej bede szukac :D

akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po tej cenie to i ja kupie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja chętke na niego mam szykuje się niezła jatka za pare dni!!!:D:D:D

Wypłata 10-tego u mnie w pracy:D:D

Aiptas mój wróg. 200l kłopotów ale miłych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.