Skocz do zawartości
Stani

sprzedany

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam odpieniacz do max. 350 l akwarium, Deltec MC500, kompletny, z pompa, regulacja ilosci podawanego powietrza, regulacja poziomu wody w korpusie, "patentem" do zawieszenia na szybie, wewnatrz akwarium. Mozna tez regulowac wysokosc zawieszenia.

Odpieniacz moze tez stac w sumpie.

Pompa podaje max. 400 l / h powietrza, gabka wewnetrzna nie pozwala  ewentualnym babelkom powietrza na wydostanie sie do akwarium.

Odpieniacz jest prawie nowy, ma dopiero rok. Pudelko jest 21 cm szerokie i jedynie 9 cm grube.

Cena 390 zl.

Pytania lub inne wnioski prosze kierowac na prv.

G9Gmq.jpg

DHKU7.jpg

9kWKK.jpg

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stoi i nic nie robi :crybaby:

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Leon

Stani - podbije Ci ogłoszenie bo... widziałem, że parę osób się na ten właśnie model mierzyło ale miało obawy.

Z racji tego, że używam tego odpieniacza miałem również parę pytań na priv i chociaż wygląda kanciasto i niepozornie to jest to naprawdę przyzwoity kawałek sprzętu.

Serdecznie polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Leon.

Gdyby nie Ty, to bym sie z nim do Swiat bujal. A tak, prosze o zamkniecie tematu. Poszedl, wydaje mi sie, w odpowiedzialne rece. :welcome:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Leon

Oby mi go nowy właściciel potem na plecach nie połamał :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.