Skocz do zawartości

Historia edycji

Luk

Luk

To prawda - ręcznie trzeba to zrobić - bo poprzez przycisk "Add Location" nie nie da rady.

1 Znależć swoją lokalizacje na mapie - ręcznie.

2 W wybranym miejscu na mapie - prawy przycisk myszy - i wybieramy "Add location"  i gotowe.

...choć dałbym sobie rękę uciąć ze jakiś czas temu ten prawy przycisk na mapie klikałem i okienka nie było które wyświetla się teraz.

Dodawajcie się koledzy i koleżanki - proszę - to naprawdę ułatwia kontakt .

Dzięki Beti - pozdrawiam

atk@ - fęx

PS. Przycisk "Add Location" na stronie, testowałem kilkoma przeglądarkami i także w telefonie ale bez rezultatu.

Luk

Luk

To prawda - ręcznie trzeba to zrobić - bo poprzez przycisk "Add Location" nie nie da rady.

2 W wybranym miejscu na mapie - prawy przycisk myszy - i wybieramy "Add location"  i gotowe.

...choć dałbym sobie rękę uciąć ze jakiś czas temu ten prawy przycisk na mapie klikałem i okienka nie było które wyświetla się teraz.

Dzięki Beti - pozdrawiam

PS. Przycisk "Add Location" na stronie, testowałem kilkoma przeglądarkami i także w telefonie ale bez rezultatu.

Luk

Luk

Dzięki Beti - pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.