marcolino Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 AMPHIPRION CLARKII MA OKO JAK PILECZKA TENISOWA DLACZEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 Pokaz fotki, jakiś opis tego co robiłeś z baniakiem Wróżenie z fusów sprawdza się tylko w świecie na ekranie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2011 Było już na ten temat. Wypowiadało się kilka osób, również na temat przyczyn, dlatego nie będę tego powtarzać. Sprowadzało się wszystko do tego że albo rybka straci oko albo nie. Ku Twojemu pokrzepieniu napiszę tak: Mój błazenek również Clarki po nocy lewe oko miał jak teleskop. Po pięciu dniach oko zaczęło się wycofywać do oczodołu , aż całe się schowało. Ostatecznie błazenek ma oczy po obydwu stronach głowy i jest taki dziarski że chciał mi dzisiaj dziurę w dłoni zrobić jak ją zbliżyłem do jego ukwiała. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach