Skocz do zawartości
gibraltar

Ślimaki piaskowe i inne :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania 20 do 30 szt. ślimaków piaskowych( u mnie na szybach :)) po 7 zł szt, i 5 większych ślimaków po 15 zł za szt., może ktoś z forumowiczów pomoże w identyfikacji ale to inny temat :)

Mogę wysłać PKP z Wrocka lub odbiór osobisty.

kontakt na PRIV.

300l w obiegu. 2xTunze 6095,Obieg: Tunze 050, 9000l/h,oświetlenie LED Black Python 200W, Profilux Plus IIeX, Bublle King DC 180, chłodziarka TC 10,Start marzec 2011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to columbella mercatoriai nie rośnie większa niż ok 1 cm, ładnie się rozmnaża.

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Luft za info, a te duże ślimaki też nie wiem jak sie nazywają :(.

Cena zależy od ilości :)

300l w obiegu. 2xTunze 6095,Obieg: Tunze 050, 9000l/h,oświetlenie LED Black Python 200W, Profilux Plus IIeX, Bublle King DC 180, chłodziarka TC 10,Start marzec 2011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wstaw wieksze zdjecia drugiego gatunku, poniewaz ciezko z miniatury odgadnac.

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

większe zdjęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.