Skocz do zawartości
smk

Sprzedam akwarium morskie z wyposazeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam mikro rafkę 12L wraz z:

- odpieniaczem (made BartY wielkie dzięki jeszcze raz - jest świetny)

- oświetleniem 13W 50/50 powercompact

- grzałką 25W z termostatem

- żywą skałą (3kg)

- żywym piachem (2kg)

- langustą tam mieszkającą (ok 8-9cm)

350 zeta za to działające pięknie cudo

Zapraszam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67795256

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a korale sprzedajesz?

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym co jest w tej chwili to gdzies tak z 650zeta

Samo akwarium prawie 200zeta (zestaw z pokrywą i światełkiem) do tego 3kg skały + 2kg piachu, świetlówki 2szt z USA ściągałem, statecznik zmieniłem z magnetycznego na elektroniczny, koszt części do odpieniacza którego barty zmajstrował, langusta z reefshopu i kupe innych pierdoł - więc nie liczyłem ale pewnie wiecej niż 650zeta.

No cóż - nawet takie małe gówienko kosztuje w morszczyźnie :D Więc jak ktoś reflektuje to jest do wzięcia na początek przygody z morskim :D

Korale to takie miękkie psiary (nie lubie miękkich poza moim sarco i grzybkami) - na razie wstawie je do mojego 550L żeby za łyso nie było a potem na bank się ich pozbede.

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W szczecinie jestem często więc jak coś to z dostawą nie powinno być problemu :D

No chyba że wolisz moje 112L bo za miesiąc będzie wolne i za 1500zł mogę je oddać z całym sprzętem (bez zwierzaków) - w sumie wydałem około 7tyś ze zwierzyną i skałami więc za te 112L to jak za darmochę.

w zestawie 112L:

- szafka (domontowane gniazdka z wyłącznikami), akwarium, pokrywa

- biostar Flotor (oczywiście z pompką)

- Majijet 1100 + SCWD + surface skimmer

- 2x 24W T5 + 65W Power Compact + elektronika wszystko zamontowane w obudowie + odbłyśniki

Nie sprzedaje skały, piachu, zwierzaków, automatyki uzupełniania wody i oczywiście komputera Profilux.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.