sPRYTny Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 Już w niedzielę od godziny 10:00 będę nadawał Transmisja LIVE z Wystawa Psów Rasowych. Oficjalna strona ZKWP. Sosnowiec Expo Silesia. Zapraszam do oglądania na żywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 www.live.sprytny.com Zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 włączyłem, a niech sobie mi szczeka w tle z ilu kamer nadajesz? W ile osób takie coś obsługuje? Napisz coś od kuchni (jaki sprzęt, ile kg techniki etc.), to będzie dla mnie duża ciekawostka. Dzieki. Pozdro! No i jakiego psa masz Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankenstein Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Moja kobita się ucieszyła. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 3 kamery w tym jeden kran filmowy. telebim mobilny 16m2 Fotki zaplecza dam jak wrócę do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Super swietna inicjatywa jak dla mnie, a na Wiosennej w Legionowie nie zamierzasz byc? Bo ja tam bede biegac Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 z ilu kamer nadajesz? W sumie były cztery. - Sony na zamontowana na obrotnicy Ja ja sterowałem ze studia. - Sony bezprzewodowa - Sony na wysięgniku (kranie filmowym) - Canon z porządna optyką do uzyskania głębi ostrości. W ile osób takie coś obsługuje? Ja zawsze obsługuje całą transmisje live miksery audio i wideo + puszczam reklamy na telebimie + operuje kamerą lub dwiema na statywach z głowica obrotową druga osoba wysięgnik i jedna za kamerą bezprzewodową kręcona z ręki i jedna na statywie. wszystko w zależności od potrzeb. Napisz coś od kuchni (jaki sprzęt, ile kg techniki etc.), Ile kg techniki nie wiem, sama dioda waży 4 tony + Camper przerobiony na wóz transmisyjny około 4 tony Do miksowania obrazu edirol Jakiś tam mikser do dźwięku Obraz wysyłam do Francuskich serwerów co pozwala na ponad 20.000 komputerów oglądających na raz. No i jakiego psa masz Yorka Zaplecze + - wygląda tak: Super swietna inicjatywa jak dla mnie, a na Wiosennej w Legionowie nie zamierzasz byc? Bo ja tam bede biegac Daj namiary na priv do organizatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach