zachu Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Edytowane 8 Lutego 2012 przez zachu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 ...no to zachu ci pokaze gdzie maja rekiny... chyba ze mi zona zabroni.... tam u rekina jest najtaniej , ale ospa szaleje, korale kiepskie i wyplowiale ale tanio jest... nawet wode maja ze starego filtra ro , raz zrobilem podmianke na ich wodzie i mi okrzemki wywalilo ten sklep omijam z daleka!!! ale moge cie zabrac tam gdzie darecky'3go , ja zawsze tam jakies szczepki znajde, jak nie w jednym to w drugim. jeszcze otwieraja wlasnie internetowy sklepik ze szczepkami, futurefrags.co.uk , http://www.facebook.com/pages/Future-Frags/264041366986386 ale to jest aktywne dopiero kilka dni, zobaczymy jak bedzie z cenami.... narazie swieci pustkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 to ja wole tam, gdzie zdrowe wszystko Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 ...jaki ladny..skad masz? Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach