Skocz do zawartości
skejcior

(s) wypasione LPS i SPS. większość fluo!!!

Rekomendowane odpowiedzi

wszystkie jakie mam sps i lps w zbiorniku idą na seel.....większość korali ponumerowałem i wyceniłem.będe wycofywał sprzedane ...........nr1-montipora talerz zieleń fluo 100zł........2-poccilopora zieleń ultra fluo 130zł........3-acanthastrea pomarańczowa fluo 120zł......4-acropora fluo green 150zł......5-acropora niebiesko-brąz granatowe końcówki fajna 150zł......8-acropora szczepka niebieska 60zł.....9-acanthastrea nib-czer fluo 200zł.......11-monipora nieb fluo i kawałek fawi 100zł.......12-monipora pink flo 50zł......13-seriatopora hystrix 120zł.......14-lobophylia nieb-ziel fluo 120zł.....15-acanthastrea orange-green spora 250zł.......16-duncanopsamia axifuga fluo 120zł.......18-poccilopora 120zł.......19-turbinaria 70zł.....20-acropora niebieskie tipy 60zł.....21-echinophylia pomarańcz super fluo 120zł.....poccilpopora nieb 60zł.....23-acropora green fluo 140zł................. jest jeszcze sporo mniejszych nie ponumerowanych korali .wszystkie korale w świetnej formie na żywo ładniejsze ,odbiór wyłącznie osobisty Warszawa wola tel 790445364. dalej zdięcia zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie masz wysyłki :wallbash:

A może jednak ? Pisał bym się na niektóre .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oraz 17 :)

Red Sea Max 250

Odpieniacz: Deltec MC500

Oświetlenie: 6x39w T5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety wysyłka nie wchodzi w gre jest za zimno a ja nie mam samochodu i czasu niestety przepraszam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedane nr 6 ,7, 9, 10, 17 reszta dostępna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.