sPRYTny Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Witajcie, Coś dla ciągnę niezdecydowanych i już tych zdecydowanych. Transmisja z targów ślubnych w Katowicach na stronie www.live.sprytny.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Ale to chyba nie jest na żywo ?! Dopisz RE Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Na żywo na żywo, Przyjedz i zobacz Dlaczego twierdzisz że to nie jest na żywo? Oficjalne strony Organizatora www.targislubne.pl www.targislubne.net www.targislubne.tv Za tydzień targi ślubne w Bielsko-Białej ale tam transmisji nie będzie bo będę w Szczyrku Transmitował Live BURNIN' SNOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Co wchodzę pod link to leci to samo od początku Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 tyle targów przeżyłem, że nawet za pieniądze nie chciałbym oglądać tych miejsc Niemniej kobiety kochają te imprezy Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Co wchodzę pod link to leci to samo od początku Pewnie bufor Ci się uzupełnia u innych jest wszystko ok bo już mnie przestraszyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Już jest ok Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach