Lizard Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Witam, na sprzedaż netbook który niestety nie jest używany, dostałem to jako gadżet w firmie. Komputer posiada licencje na Windows XP Home ale wgrany jest oryginalny Windows 7 z którym super sobie radzi. Bateria trzyma b.dobrze, coś koło 5 godzin, a może nawet więcej. W dobie smartfonów i tego, że zawsze muszę mieć przy sobie dużego laptopa- sprzęt nie jest używany, a rodzice nie chcą, bo dla nich matryca 10" jest zbyt mała W zestawie znajduje się sam netbook + ładowarka + moduł Bluetooth na złączu MicroUSB. Cena zestawu 499zł + wysyłka, standardowo 25zł Kurier GLS, bądź możliwa jakakolwiek inna wysyłka którą oczywiście pokrywa nowy nabywca. Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 Przenoszę do działu Off-Topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 5 Lutego 2012 pw Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 12 Lutego 2012 sprzedane, do zamknięcia Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach