strugas Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 Witam. Najpierw Zamień miejscami na dwie noce mały baniak z kwiatami i zapomnij na noc zamknąć drzwi od balkonu tylko szeroko a że mrozy zapowiadają będziesz miał miejsca na większy baniak i jakiś tydzień od żony A tak na poważnie jeśli Postawisz baniak do pionu to spokojnie powinien ktoś szczupły się jeszcze zmieścić do windy tak mi się wydaje Pozdrawiam Robert Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 zastanawiam się czy na takiej podstawce z kółkami pod wielką doniczkę udałoby się wwieźć baniak do windy i wyjechać... albo zrobić coś podobnego na 4 kółkach... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 zastanawiam się czy na takiej podstawce z kółkami pod wielką doniczkę udałoby się wwieźć baniak do windy i wyjechać... albo zrobić coś podobnego na 4 kółkach... Pewnie że da radę tylko Sprawdz jaki masz dojazd od samochodu ktorym dowieziesz baniak czy nie ma kamyków lub żwiru, od stolarza kawałek płyty jak najgrubszej o wymiarach baniaka, cztery kółka w markecie takie do foteli i jazda. Pozdrawiam Robert Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan.andrzej Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 nie powinno być żadnych problemów z naprężeniami szkła od temperatury, prędzej może być niewygodnie takie akwarium obsługiwać - zależy jak wysoką szafkę zrobisz, - by się nie okazało że by włożyć rękę do akwa potrzebujesz stołeczka choć wzrost masz słuszny nie powinno być problemu Ja potrzebuje drabiny Cytuj Akwarium: 320x70x70+ sump niestety słodkie przymierzam się do morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 Luft a może coś takiego: klik,klik? Wiem nudny już z tym jestem Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 cosik takiego wlasnie mi kolega z Krakowa na pw zaproponował. dzieki! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 Wystarczy ta podstawka pod doniczkę, na to wielka płyta ( wielkości akwarium ), najlepiej przykręcić do tej podstawki i już. Asekurować i pomału do przodu. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach