lemon Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 przed chwilą znalazłem na YT taki filmik - http://www.youtube.com/watch?v=8WC1Xv1zZTU&feature=related ciekawie wygląda patent ze spływem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eltom Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 z samymi koralami to jak najbardziej, no i akwarium w piwnicy, straszne siorpanie Cytuj akwa 300 l + sump 100 l i masa potrzebnych i niepotrzebnych dupereli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Identyczne rozwiązanie widziałem w sklepie akwarystycznym w Tarnowie. Niestety nie podglądałem jak to działa w szczegółach. Może Ant wie coś więcej bo to sklep zaraz koło niego. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eridanus Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Działa jak zwykły spływ,jeśli chce się zaoszczędzić miejsce w akwa ,a na zewnętrzny komin nie ma miejsca to dobre rozwiązanie.Siorbie nie miłosiernie ale w sklepie gdzie jest strasznie głośno(ptaszki w klatkach)to nie było go słychać. To co widziałeś, nie chwaląc się ja żem to sprawił Cytuj Tylko 300 litrów:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Jak żem Waćpana ominąć mogłem w rozumowaniu mojem, nijak pojąć nie mogę. Wszak widziałem Waszeci zeszłej wiosny jak żeś między akwaryjami pomykał. Nadziwić się nie mogę zatem żem o Waćpanu zapomnieć mógł. A i ono dzieło Wasze zacne, bo jak widzisz Acan ludziska się o nie pytają. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach