luft Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 Poszedłem spać o 2 w nocy, kiedy skończyłem karmienie o 7 rano patrze a tu na kratce wlewu wody do panela do góry kołami z obschnięta delikatnie stopą leży dolabella! Ukułem ją słomką po bebechach i się "obudziła", toteż ją postawiem na stopę... zaczęła się ruszac wiec wrzucilem ją do baniaka... do tej pory od 3 miesiecy nie bylo klopotu, jeść ma co... ktoś miał podobnie? Jakieś wnioski? pozdrawiam Mariusz Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pikaczu2000 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 Moze ja przyssalo do kratki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 Moze ja przyssalo do kratki ? w reefmaxie? sama wlazła... a w nocy jeszcze opierdzielała falownik pod taflą po przekątnej baniaka Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 pewnie glony się skończyły w akwarium i chciała zwiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus10 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 U mojego braciaka popa ją wessała Cytuj W akwarium co dobre nie dzieje się szybko Oprócz zakupu sprzętu i zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 18 Lutego 2012 specjalnie wrocilem dzisiaj do Krakowa by sprawdzić czy nie wykitowała, ale widze, że sie pasie no ciekawe tak czy siak jej zachowanie, gdyby nie interwencja moja to by padła na plecach :/ Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach