sebek Zgłoś Napisano 26 Lutego 2012 czy ktoś wie jak zaprojektować stronę dla profiluxa 3 i jak wgrać do niego wszystkie potrzebne dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 26 Lutego 2012 Moze na początek wypada przeprojektowac tytuł tematu? Bo takie błędy aż w oczy bolą... Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Jeśli można wiedzieć co tak strasznie razi? internetowom może? mintaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 oprócz tego że piszesz na forum akwarystyki morskiej, która nie wiele ma z programowaniem html, php, asp i grafiką komputerową, poza tym brak szczegółów widziałem że profiluxa jest jakimś urządzeniem który pewnie ma możliwość komunikacji z komputerem i teraz pytanie czy ty na stronie chcesz prezentować profiluxa czy dane z profiluxa jak profiluxa to ściągnij sobie najprostszy program do tworzenia html-a np openoffice albo jak masz to msword i tam to stwórz, może nie będzie to profesjonalne, no ale zdaje swoją role wynik zapisz jako index.html i zapisz na serwerze i masz cały problem Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Na upartego to można w notatniku albo vi napisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Na upartego to można w notatniku albo vi napisać na upartego , tylko nie wydaje mi się że osoba która zakłada taki wątek jest w stanie wklepać kod html-a w notatniku, umnie na uczelni 90% studentów informatyki by tego tak z palca nie zrobiła. sebek nie obrażaj się na moją opinie, nie znam cię nie znam twoich możliwości, nie znam projektu który chcesz zrobić wiem tylko że źle zadałeś pytanie "jak zaprojektować strone internetowom dla profiluxa 3" jest to zbyt ogólnie postawione pytanie, wiemy że ma być to strona internetowa pytania: komu chcesz ją prezentować? jak ma wyglądać? co ma zawierać? bo prostym sposobem na założenie strony jest skorzystanie z gotowych typu np joomla, w prosty sposób zmienisz treść i wygląd strony Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Ja natomiast nie wiem czy chodzi o obsługę profiluxa przez www, czy robienie www o profiluxie. Bo jeżeli chodzi o www to wiem jak zaprojektować i potem "wgrać" do niej dane. Jeżeli chodzi o profiluxa, to nie wiem jak się wgrywa do niego "wszystkie potrzebne dane" Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Ja natomiast nie wiem czy chodzi o obsługę profiluxa przez www, czy robienie www o profiluxie. Bo jeżeli chodzi o www to wiem jak zaprojektować i potem "wgrać" do niej dane. Jeżeli chodzi o profiluxa, to nie wiem jak się wgrywa do niego "wszystkie potrzebne dane" z prezentacją danych z urządzenia może być tylko problem z, brakiem gotowych bibliotek do komunikacji z urządzeniem, lub brak dokumentacji. Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Generalnie post jest tak napisany że nie wiadomo o co chodzi. - zrobienie strony o profilixie - wysłanie danych z profilixa na www - wgranie nowego softu do profiluxa Ale geniusz rodzi się w bólach Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Generalnie post jest tak napisany że nie wiadomo o co chodzi. - zrobienie strony o profilixie - wysłanie danych z profilixa na www - wgranie nowego softu do profiluxa Ale geniusz rodzi się w bólach zaraz doprowadzi to do stworzenia nowego softu dla profiluxa Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Zróbmy konkurs na najlepszą interpretację postu Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach