mallyy Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Witam, Może ktoś wie, gdzie w necie wisi systematyka ryb morskich (nazw polskich i łacińskich)? Chodzi mi o to, że "Anemone Fish" - to ocellarisy, clarki itd ale co znaczy to "Anemone Fish" Jakoś to wszystko porozrzucane jest... Cytuj 900L zbiornika Mitoja 3D już sklejone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoody Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiem czy to pomoże ale: http://www.fishbase.org/Nomenclature/ScientificNameSearchList.php?crit1_fieldname=SYNONYMS.SynGenus&crit1_fieldtype=CHAR&crit1_operator=EQUAL&crit1_value=Amphiprion&crit2_fieldname=SYNONYMS.SynSpecies&crit2_fieldtype=CHAR&crit2_operator=contains&crit2_value=&group=summary&backstep=-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 najprędzej na reeflex PozdrT Cytuj zbiornik 90x42x45+sump; odpieniacz Deltec APH525; oświetlenie T5:2x39W+ 90W LED; wystartowało 11.08.2009; moja wiedza dojrzewa razem z akwarium MOJE AKWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 ten caly reeflex tak zachwalany wg mnie nie ma zadnych informacji i dodatkowo polowa po niemiecku czy ja sie nie moge doszukac pelnych polskich lub angielskich opisow? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 każdy szanujący się akwarysta zna niemiecki A tak na serio to przy translatorach on line świat należy do nas Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mallyy Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 A ja nie znałem nawet tego... Dzięki bardzo. Cytuj 900L zbiornika Mitoja 3D już sklejone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach