Skocz do zawartości
sebagosia1

[P/K}Używane świetlówki

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmę lub tanio odkupie świetlówki po wymianie. Chodzi o stare świetlówki,które już swoje świeciły i zostały wymienione ale jeszcze działają. Muszę pokombinować z doborem kolorków.

Z góry bardzo dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjmę lub tanio odkupie świetlówki po wymianie. Chodzi o stare świetlówki,które już swoje świeciły i zostały wymienione ale jeszcze działają. Muszę pokombinować z doborem kolorków.

Z góry bardzo dziękuje.

napisz jaka moc świetlówek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moc jest nie istotna tak samo jak długość. Mamy duży zbiornik więc za duża nie będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

Moc jest nie istotna tak samo jak długość. Mamy duży zbiornik więc za duża nie będzie

obawiam się że moc jednak idzie w parze z długością

przymajmniej w przypadku świetlówek :welcome:

gdybyś napisała jakiej lampy używasz było by łatwiej, :welcome:

nie każdą świetlówkę włożysz do swojej lampy bez względu jaka jest duża

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem że długość idzie w parze z mocą przy świetlówkach. Mam opcje sprawdzenia światła na mniejszym 100l zbiorniku i na większym więc na prawdę nie robi mi to różnicy. Do czego podłączyć też mam świetlówki więc dam radę zamontować 24w jak i 54w. Jak na razie jedziemy na samych led ale chcę coś dołożyć bo mi nie pasuje światło. Ostateczna lampa jeszcze nie jest skończona więc mam możliwość sprawdzić co będzie wyglądało najlepiej dla tego też potrzebuję używane żeby bez sensu nie kupować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość DarekB30

Tak wiem że długość idzie w parze z mocą przy świetlówkach. Mam opcje sprawdzenia światła na mniejszym 100l zbiorniku i na większym więc na prawdę nie robi mi to różnicy. Do czego podłączyć też mam świetlówki więc dam radę zamontować 24w jak i 54w. Jak na razie jedziemy na samych led ale chcę coś dołożyć bo mi nie pasuje światło. Ostateczna lampa jeszcze nie jest skończona więc mam możliwość sprawdzić co będzie wyglądało najlepiej dla tego też potrzebuję używane żeby bez sensu nie kupować.

jak się nie boisz wysyłki to 54W świetlówki mogę podesłać :welcome:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.