PawelL Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 witam, postanowiłem przerobić mój odpieniacz, wkleiłem do niego pompę NJ 2500 igłe, odpieniacz dostał mocy i teraz mogę powiedzieć że pieni podniosę jeszcze komorę reakcyjną o 10cm na tyle mnie puszcza miejsce myślę że tym jeszcze poprawie jego parametry i będę mu mógł dowalić więcej powietrza, bo narazie musze mu przykręcać powietrze by miał suchą piane Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myszek8 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Witam. Masz jeszcze ten odpieniacz i czy możesz rozwinąć temat bo mam taki sam zestaw i wg mnie pracuje prawidłowo ale jak można go jeszcze stuningować to czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2013 Ja jeszcze wyciągnął bym z niego tą rurę z środka i dał na wylot pompy kolanko 45stopni skierowane skośnie do góry.Pompa mogła być zamontowana troszkę wyżej.Możesz dać fotkę z pracy odpieńka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach