Skocz do zawartości
Adi Zet

sprzedam/wymienię

Rekomendowane odpowiedzi

mam do sprzedania lub wymienienia na baniak jakieś 100l z szafką, lub jeszcze lepiej odpieniacz

-2 grzałki aquael 50w z termostatem bez mocowania 15zł za sztukę

-testy na no2 jbl i no3 sery po 10zł używane kilka razy jbl nie ma strzykawki ani rpróbówki sery czyli test bez sklali 5ł resztę dopisze za jakąś godzinę bo sie przerwa konczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to też a poza tym:

akwarium 43x24x29 30l 4mm z osadem z kamienia do zmycia 15zł

pokrywa aquael oryginalna 1x15w 60x30 z wypiłowanym kawałkiem plastikue nyleby było miejsce na aquacleara mini 60zł do targowania,

filtr kaskada aquaclear mini 20zł mogę dorzucić używany żwirek amonowy i gruboziarnistą gąbkę

korzeń wys ok. 26cm dł ok. 45cm ledwo wchodził do tych 30l i pięknie wyglądał do tego tonie, 5zł czubate wiadro 5litra żiwru 3-6mm czarnego z domieszką białego

wymienię na odpieniacz lub wieksze akqarium z podstawą w tym przypadku mogę też sprzedać baniak 60x30x30 54l 35zł z termometrem ciekło krystalicznym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojoj 700 mi skoczyla. ale sie zagalopowalem:D Troche duzo. Musze ograniczyc sie bo mnie adi wyzwie ze za duzo:P...

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZARAŻONY ZA DUŻO !!! :):):D:D:D :):D:P:p:p:p:p:p

spoko :D a jak nie tak to jak? tak czy siak to nie monitor be jeszcze tylko komputerka i kamerki internetowej by brakowało i mamy monitoring baniaka za 40 zł :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos chce pokrywe ze spienionego pcv to mam prosta 50x30. bez elektroniki i z dwoma dziurami:D

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.