Skocz do zawartości
andrniew

Falownik TUNZE

Rekomendowane odpowiedzi

nowy kosztuje w niemczech 150 zeta , a dokaldnie to TUNZE -Singlecontroller - 44,65 EUR ..i raczje bez zadnej L`aski z gwarancja .. 50 zeta to max , moze sie przydac sie na jakie czesci zamienne :)

tunze.jpg

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj to "zlodzieje" u was :):) ....a problem zaden zamowic z niemczech zreszta bez cla :)

I powiem Ci ze dobrze jest uswiadomic czasem ludzi po to zeby nie zlapali starego uzywanego bez gwarancji , a ktos doda piec zeta i bedzie sie na czyims nieszczesciu dorabial .

Nie mowie tego dlatego ze tam cos do Ciebie mam , ale takie uzywane rzeczy , zwalszcza elektronike to sie sprezdaje za grosze raczej , jak sie che wogole sprzedac ...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano rozumiem ze sprzedac chcsez ten po to by kupic lepszy... no to spoko .. pobawiles sie , nie zniszczyles i chccesz troche taniej go puscic ..OK :)

Juz Ci mowie cene :) moment

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak rozsadna spoko :) juz Cie od potrzewki przejrzalem spoko , mozecie to od niego kupic , goscio jest OK , wystarcyzlo mi z nim kilka zdan wymienic :)

pozdro...

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest roznica i to duza musze powiedzeic , ale duzo rzeczy w Polsce jest tez tansza , naprzykald plyty z plexy , rury inne fajne przydatne materialy :)

pozdro..

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze jest tez sie troche po necie "pokrecic " , to sie pozniej ma juz swoje "punkty" i wie co gdzie mozna tanio kupic :) jest naprzykald ciekawy tani sklep w Austri , po zamowieniu towaru otrzymuje sie go za 3 dni :) tak jak to bylo w przypadku Azmodana .

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem , powaznie nie wiem :) polozylem iles tam metrow paneli wczoraj , dzisaij konczylem zabudowe baniaka ...i po necie sie krecic czas znalazlem ..heh

Siadam rano po przebudzeniu i planuje co bede robil i tego sie trzymam zeby nie wiem co :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.