Skocz do zawartości
andrniew

Falownik TUNZE

Rekomendowane odpowiedzi

jeszcze troche spoko:) nie chce pokazywac tego co juz zrobilem , bo bedzie lepszy efekt jak pokaze juz zabudowany baniak w calosci.

Stanela mi robota , bo mi czegos brakuje i czekam na paczke jak zwykle cierpliwie , kiedys chyba przez to kilku letwnie czekanei wyrwe jakies drzewo z korzeniami ...czuje ze jestem bomba czasowa :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malo rzeczy ma taka "przebitke" ceny jak Tunze.

Wiele rzeczy jest w Polsce tanszych, ale nie Tumze.

Z wyjatkiem srubnkow reszta hydrauliki jest w Polsce tansza lub ceny jednakowe jak u Helmuta.

Mowie o rzeczach nowych.

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten falownik mozna wykorzystac do innych pomp czy tylko do firmowych

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko do tunze

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano szkoda :)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.